Vi utför allt från små till stora komplicerade entreprenadprojekt.

Vi har en nära kommunikation inom våran organisation vilket gör att vi uppnår kostnadseffektivitet och kvalitet. Därför är det självklara valet att välja Mema oavsett inriktning och omfattning på entreprenaden ni vill ha utförd.

Memas grävskopa som precis släpper ner massa jord.

Om oss

Ett entreprenadföretag med inriktning på mark och anläggning.

Vi är ett företag som alltid arbetar efter att både uppfylla våra egna samt våra uppdragsgivares mål. För att nå detta ser vi att vägen dit är genom konstant utveckling. Vi har en nära kommunikation inom våran organisation vilket gör att vi uppnår kostnadseffektivitet och kvalitet. Därför är det självklara valet att välja Mema oavsett inriktning och omfattning på entreprenaden ni vill ha utförd.

Att välja Mema ska vara en trygg resa

Då vi sen starten 2004 varit lyhörda och tagit lärdom av våra projekt så tycker vi att vi hela tiden är i utveckling för att säkerställa kvalitet och hållbarhet i vårt arbete.

Vi har alltid ställt höga krav på oss själva och försökt lära oss att tillgodose våra uppdragsgivare genom systematiskt arbete såsom att följa vår certifiering BF9K och söka lärdom genom utbildningar som branschen tillhandahåller och ställer krav på.

Att välja Mema ska vara en trygg resa genom ett projekt då vi genom många års erfarenhet kan vara lyhörda till våra beställares krav och innovativa till att finna helhetslösningar som är hållbara och kostnadseffektiva.

”Jag som VD och grundare till Mema är stolt över Mema som företag och arbetsplats. - Magnus Engström”

Glada arbetare hos Mema AB

Jobba hos oss

Vill du börja jobba hos oss?

Mema är ett företag som varit verksamma i 15 år. I dagsläget är vi ca 30 medarbetare och då vi har en ständigt ökande orderingång behöver vi kontinuerligt stärka vårat team.