Vi utför allt från små till stora komplicerade entreprenadprojekt.

Vi har en nära kommunikation inom våran organisation vilket gör att vi uppnår kostnadseffektivitet och kvalitet. Därför är det självklara valet att välja Mema oavsett inriktning och omfattning på entreprenaden ni vill ha utförd.

Glada arbetare hos Mema AB

Jobba hos oss

Mema är ett företag som varit verksamma sedan 2004. I dagsläget är vi ca 30 medarbetare och då vi har en ständigt ökande orderingång behöver vi kontinuerligt stärka vårt team.

Just nu har vi lediga heltidstjänster för arbetsledare, kalkyl, grävmaskinister och anläggare. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med bra arbetskollegor där du har chansen att växa i företaget genom visat engagemang och ansvarstagande. Vi arbetar över hela Stockholm, därför är B-körkort ett krav. Du ska ha dokumenterade erfarenheter inom mark sedan tidigare, kunna lämna referenser och ha den behörighet samt yrkesbevis som krävs för tjänsten. Du är en lagspelare men även självgående, kan tolka ritningar och har en god materialkännedom. Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi söker nu även tjänstemän för kalkyl och projektledning. Hoppas vi får se dig i våra färger, skicka din ansökan idag.

Bli en del i vårt team – Ansök!